Velofollies 2018

 
 
 
OPGELET: deze website wordt niet meer bijgewerkt en zal binnenkort verdwijnen. Voortaan kan u terecht op www.cycling.vlaanderen
Toegevoegd door Robin op 8 juni 2017

NIEUWS - Beleef het BK wielrennen LIVE met AG Insurance! Op zondag 25 juni vindt het Belgische Kampioenschap wielrennen plaats in Antwerpen. Fiets mee met AG Insurance!

Gezocht: 50 medewerkers

Als trouwe supporter van het Belgische wielrennen willen we AG Insurance extra doen opvallen tijdens het komende Belgisch Kampioenschap in Antwerpen. We zoeken dan ook 50 personen die hieraan willen meewerken en de wedstrijd vanop de eerste rij volgen.

Wat moet je doen?

De renners rijden 14 rondes door Antwerpen, waarbij ze telkens op de kasseistrook aan de Ledeganckkaai moeten rijden. Op die kasseistrook, waar een vaste tv-camera op gericht staat, willen we graag zichtbaar in beeld komen. Op deze afgebakende plek stellen we 50 fietsen ter beschikking voor personen die tijdens de wedstijd (ter plaatse) willen fietsen.

Praktische info

Je moet zondag 25 juni van 10u tot 18u beschikbaar zijn (uren kunnen nog wijzigen). Wij zorgen voor de passende AG Insurance fietskledij die je op deze dag dient te dragen. De toegang is enkel voor de deelnemers.

Schrijf je in!

Geïnteresseerd? Laat het ons weten via sponsoring@aginsurance.be en wie weet zit jij op 25 juni op een fiets LIVE het BK te kijken!

© Cycling Vlaanderen