Velofollies 2018

 
 
 
OPGELET: deze website wordt niet meer bijgewerkt en zal binnenkort verdwijnen. Voortaan kan u terecht op www.cycling.vlaanderen
Toegevoegd door Administrator op 10 november 2017

Cycling Vlaanderen Fietsbijstand: jouw go-to bij pech! Heb jij onze fietsbijstand al ontdekt? 24/24 en 7/7 staat deze dienst ter beschikking van alle leden van Cycling Vlaanderen!

Dirk Temmerman: Op een doordeweekse dag in mei ben ik onhandig als ik ben tegen de grond gegaan met mijn fiets. Na een paar vergeefse pogingen om iemand te bellen om me te depanneren, dacht ik ineens aan mijn verzekering van Cycling Vlaanderen! De man aan de telefoon was zeer behulpzaam. Mijn achterwiel bleek onherstelbaar en de man van VAB heeft me toen thuis afgezet. Ik zou deze dienst zeker aanbevelen!

Geertrui Cornelis: Mijn man Dirk is inderdaad door de fietsbijstand geholpen vorig jaar. Zijn derailleur was kapot op de Berg Ten Houte. Na 50 minuten was er iemand ter plaatse en bracht hem naar huis. Super service dus!

Ronny Vossaert: Onderweg naar een cyclotocht in Eeklo is mijn echtgenote lek gereden. Daar het voor een vrouw niet evident is om een lekke band te vervangen de pechverhelping van Cycling Vlaanderen gebeld die haar in een redelijke tijdspanne kwam helpen en terug op weg kon helpen. Van een service gesproken!

Daan De Mil: Een tijdje geleden heb ik inderdaad beroep gedaan op de fietsbijstand van Cycling Vlaanderen. Die bewuste dag had ik een kettingbreuk, ongeveer op 10 km van mijn werk. De man van VAB deed een eerste (tijdelijke) reparatie, waardoor ik mijn weg kon verderzetten naar het werk (en, belangrijk, s avonds ook terugkeren naar huis!). De service was uitstekend! Het geeft sowieso een geruster gevoel wetende dat als het echt nodig is, je beroep kan doen op de fietsbijstand van Cycling Vlaanderen. Ik kan het iedereen aanraden!

© Cycling Vlaanderen