Velofollies 2018

 
 
 
OPGELET: deze website wordt niet meer bijgewerkt en zal binnenkort verdwijnen. Voortaan kan u terecht op www.cycling.vlaanderen
Toegevoegd door Robin op 10 mei 2017

NIEUWS - Cycling Vlaanderen gaat in zee met kwaliteitsmerk Born Sportscare Vanaf juni 2017 fietsen Cycling Vlaanderen en kwaliteitsmerk BORN Sportscare samen de toekomst tegemoet!

BORN stelt haar gamma aan producten ter beschikking van de leerlingen van de Topsportschool, alsook aan alle leden en clubs van Cycling Vlaanderen.

Met BORN heeft men binnen Cycling Vlaanderen een partner gevonden met reeds heel wat ervaring in de sportwereld, en wielrennen in het bijzonder. De samenwerking met de Nederlandse KNWU en UCI World Tour Team Sunweb maken dat de producten reeds jarenlang gebruikt en getest worden op het allerhoogste niveau.

BORN staat bekend voor de uitmuntende kwaliteit die iedere sporter, van welk niveau ook, naar zijn persoonlijke doel brengt. Dat weet ook CEO Frank Glorieux: "Ik ben verheugd dat Cycling Vlaanderen en BORN samen aan de toekomst kunnen bouwen. Dankzij deze overeenkomst kunnen wij iedereen binnen de federatie voorzien van superieure producten. Daarnaast hebben we via BORN de kans om onze leden bij te staan op vlak van kennis en advies van sportvoeding en verzorgingsproducten. Een unicum voor een sportfederatie in Vlaanderen”.

Bij het Nederlandse BORN is men blij met de samenwerking: “Educatie omtrent sportvoeding vinden wij net zo belangrijk als innovatie. Graag delen we de kennis, reageren wij op feedback om zo producten verder te verbeteren. Samen worden wij sterker! Volgens mij is dat de kern van elk goed partnership!”

BORN: www.born.eu/nl/

© Cycling Vlaanderen