Velofollies 2018

 
 
 
OPGELET: deze website wordt niet meer bijgewerkt en zal binnenkort verdwijnen. Voortaan kan u terecht op www.cycling.vlaanderen
Toegevoegd door Robin op 11 juli 2017

Fiets mee met de BinckBank Tour TeamTijdrit! Wil jij deelnemen aan de BinckBank Tour TeamTijdrit? Doe dan mee met onze Facebookactie en win één van de 10 gratis inschrijvingen!

De BinckBank Tour daagt je uit voor een unieke race tegen de klok! 
Samen met 3 fietsvrienden kan je deelnemen aan de BinckBank Tour TeamTijdrit. 
Jullie rijden over hetzelfde (verkeersvrije) parcours als waar de profs later hun individuele tijdrit (9 km) afleggen en beleven de unieke wielersfeer van dichtbij! Na afloop van je TeamTijdrit kun je de profs van dichtbij aan het werk zien tijdens hun individuele tijdrit. 

Waar: Voorburg / Wanneer: dinsdag 08/08/2017 / Maximaal 125 teams kunnen deelnemen in 3 competities: in de categorieën vrouwen, mannen en gemengd.

Cycling Vlaanderen en Belgian Cycling geven 10 promocodes weg waarmee je jouw team gratis kan registreren.

Waag je kans!
Ga naar onze Facebookpagina en laat weten met welke drie fietsvrienden je graag een team zou vormen. Wie weet win jij wel één van de 10 promocodes waarmee je je Team gratis kan registreren. De winnaars worden bekendgemaakt op woensdag 26 juli.

Ben je niet bij de winnaars? Dan kan je je nog steeds inschrijven via de officiële TeamTijdrit registratiepagina, deelname kost € 35 per team.

De winnaars
Voor elk team dat de TeamTijdrit in haar/zijn categorie wint, krijgt dit wielerfeest nog een extra dimensie. Zij worden gehuldigd op het officiële podium en genieten met hun team na in het VIP Tourcafé. Daar bovenop krijgen ze een gepersonaliseerde wielertrui als blijvend aandenken aan hun overwinning.


Hier vindt u meer informatie over de BinckBank Tour TeamTijdrit.

Durft jouw bedrijf het opnemen tegen Binck?

Exclusief voor bedrijven lanceert Binck de BincBank Team Tijdrit voor Bedrijven, waarbij teams van verschillende bedrijven tegen elkaar én de klok racen!

 

Voor wie?
Deelnemende teams aan de Binck Koers bestaan uit beursgenoteerde en niet-beursgenoteerde bedrijven, fondsbeheerders en uitgevers van beleggingsproducten.

Leeft de koers ook in jouw bedrijf?
Stel dan je team samen met 3 collega’s en schrijf je in voor de exclusieve BincBank Team Tijdrit voor Bedrijven, officieel onderdeel van de TeamTijdrit. Ja, ik doe mee aan de Binck Team Tijdrit voor Bedrijven!

Wat kan je winnen?
Een professionele conditietest en gepersonaliseerd trainingsplan. Daarnaast ontvangen de winnaars van de BinckBank Team Tijdrit voor Bedrijven nog een beleggingsportefeuille t.w.v. € 250.* Opgelet: Om in aanmerking te komen voor deze prijzen moet je je inschrijven met de speciale promocode ‘BinckFinComp2017’ via bovenstaande link en vervolgens op ‘promotiecode inwisselen’ klikken. 

© Cycling Vlaanderen