Velofollies 2018

 
 
 
OPGELET: deze website wordt niet meer bijgewerkt en zal binnenkort verdwijnen. Voortaan kan u terecht op www.cycling.vlaanderen
Toegevoegd door Robin op 1 augustus 2017

BORN After Work rides - Fiets mee met Cycling Vlaanderen! Ontspannen op de fiets na een drukke werkweek? Dat kan tijdens de BORN after-work rides! Fiets mee in Gent en Kortrijk op 8 en 29 september!

Op vrijdag 8 en 29 september 2017 organiseert Cycling Vlaanderen onder de naam van de “BORN after-work rides" twee unieke tochten die je langs de mooiste stukjes van Gent en Kortrijk leiden.

Iedereen, zowel leden als niet-leden, kan gratis deelnemen aan deze tochten. Kom langs vanaf 16u, geniet van de relaxte sfeer na een drukke werkweek, en fiets het weekend tegemoet. Voor wie graag samen met andere enthousiastelingen fietst voorzien we om 17u een groepsstart. Het personeel van Cycling Vlaanderen fietst met je mee en wijst je de weg! 

De tochten worden niet uitgepijld en kunnen enkel gereden worden op GPS. Via RouteYou download je thuis of op de locatie de gewenste route. Je hebt steeds de keuze tussen een cyclo van 60km en een graveltocht van 40km. Beide routes zijn toegankelijk voor alle types van fietsen, met een extra uitdagend element in de graveltochten!

Iedere deelnemer kan genieten van gratis BORN-producten en krijgt na de rit een leuke goodiebag.

Sluit de avond en werkweek af op een toffe manier op het Cycling Vlaanderen-terras met lekkere pasta’s en salades, een verfrissend biertje of een pittige koffie

 

PRAKTISCHE INFO

Vrijdag 8 september - Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx - Gent: BORN After Work Ride #1

Inkom/aanmelden/start: vanaf 16u

Groepsstart: 17u

Routes (onder voorbehoud):

- Gravel - 32,3km (MET VEER AFSNEE) (OPEN-DOWNLOAD)

- Gravel - 36km (ZONDER VEER AFSNEE) (OPEN-DOWNLOAD)

- Cyclo - 60,1km (OPEN-DOWNLOAD)

 

Vrijdag 29 september - Sporthal De Lange Munte - Kortrijk: BORN After Work Ride #2

Inkom/aanmelden/start: vanaf 16u

Groepsstart: 17u

Routes (onder voorbehoud):

- Gravel - 40,4km (OPEN-DOWNLOAD)

- Cyclo - 61,8km (OPEN-DOWNLOAD)

 

SCHRIJF JE IN!

Gent: http://ow.ly/iTjl30eNnJ4

Kortrijk: http://ow.ly/yi3Z30eNo4c

© Cycling Vlaanderen