Velofollies 2018

 
 
 
OPGELET: deze website wordt niet meer bijgewerkt en zal binnenkort verdwijnen. Voortaan kan u terecht op www.cycling.vlaanderen
Toegevoegd door Robin op 18 augustus 2017

NIEUWS - Promotievergunning 2017-2018 De promotievergunning: dat is genieten van maar liefst 4 maanden gratis lidmaatschap! Vraag in oktober je nieuwe lidkaart aan! 

Het zomerseizoen loopt op zijn einde. De gebruinde lijnen die ons zo kenmerken op de bovenarmen en -benen dreigen opnieuw te vervagen. We hopen dat je met volle teugen hebt kunnen genieten van tal van fietsactiviteiten. Cycling Vlaanderen is alvast klaar voor het winterseizoen en is in volle voorbereiding om je ook in 2018 een fantastische fietsbeleving te bezorgen.

Vanaf 1 oktober 2017 kun je je lidmaatschap bij Cycling Vlaanderen vernieuwen. We verwittigen onze leden per e-mail zoals we dat de voorbije jaren gedaan hebben. Zorg er dus voor dat je e-mailadres gekend is bij ons! Na betaling bezorgen we je een nieuwe lidkaart.

We moeten dus ook over een juist adres van je beschikken zodat de kaart(en) goed bij je toekomen. Om aanpassingen van je gegevens door te geven kun je inloggen op onze website en je gegevens aanpassen indien nodig.

 

 

 

Wat hebben we allemaal in de aanbieding?

- Fietsbijstand: zorgeloos fietsen

- Fietsverzekering: ongevallen, BA en rechtsbijstand

- Nieuwe website waarmee we je fietskennis en fietsbeleving willen aanscherpen

- Digitaal magazine Cycling.be

- ...

 


 

© Cycling Vlaanderen