Velofollies 2018

 
 
 
OPGELET: deze website wordt niet meer bijgewerkt en zal binnenkort verdwijnen. Voortaan kan u terecht op www.cycling.vlaanderen
Toegevoegd door Robin op 5 september 2017

NIEUWS - Cycling Vlaanderen & Baguet Bicycle Center: fietsen over de grenzen heen Cycling Vlaanderen en het Baguet Bicycle Center werken vanaf eind 2017 samen om het fietstoerisme in het buitenland verder uit te bouwen.

Met drie centra, twee in Calpé en één in Mojacar, biedt het Baguet Bicycle Center een uitgebreide keuze aan prachtige fietslocaties. Beleef het totaalconcept en laat je verwennen! Het Baguet Bicycle Concept biedt je een onovertrefbare fietservaring: ga op pad met de hoogkwalitatieve Trek-fietsen, kies jouw niveaugroep en kom tot rust in de kwalitatieve viersterrenhotels. Ervaar het leven als een profwielrenner of geniet van een welverdiende actieve vakantie op de fiets!

Meer info vind je op: www.fietsstages-baguet.be

Voor boekingen kan je terecht op www.tui.be/nl/fietsvakanties

Win jouw fietsreis!

Wil jij dit alles zelf meemaken? Win de komende maanden enkele all-in fietsreizen dankzij Cycling Vlaanderen en het Baguet Bicycle Center! Waag jouw kans en vertrek binnenkort naar Spanje! Wil jij winnen? Volg dan alvast de Facebookpagina’s van Cycling Vlaanderen en het Baguet Bicycle Center.

Stay in touch! ;-)

 

 

© Cycling Vlaanderen