Velofollies 2018

 
 
 
OPGELET: deze website wordt niet meer bijgewerkt en zal binnenkort verdwijnen. Voortaan kan u terecht op www.cycling.vlaanderen
Toegevoegd door Robin op 12 oktober 2017

Eendaagse Vlaanderen-Gent: fiets, muziek- en culinair festival! Fiets op vrijdag 24 november mee met de allereerste editie van de Eendaagse Vlaanderen-Gent!

De 1-Daagse van Vlaanderen-Gent is het eerste Pistecriterium voor recreanten in Vlaanderen. Daag jouw (fiets)vrienden uit & word de allereerste winnaar van de 1-Daagse. Mogelijks neem je het zelfs op tegen Ruben Van Gucht, Hendrik Dierendonck, Nico Mattan, Kevin De Weert & Tom Boonen.

1 tegen 1. 2 minuten sprinten.

CATEGORIEËN Vrouwen: 20-45 jaar / Mannen: 20-45 jaar / Vrouwen: 45+ / Mannen: 45+

PROGRAMMA 11u30 // Deuren open 12u-19u // SPRINTS (1x1) OP DE PISTE 19u-21u // ROBERTA PASTA-AVOND (TOM BOONEN) & optreden WANNES CAPPELLE 21u30-24u // FINALES 1-DAAGSE 01u00 // Deuren sluiten

PRIJZEN TUI Serge Baguet trip naar Mojacar DECCA Exclusieve Wielertruien 1-DAAGSE

Een week na de profrenners in de Zesdaagse is het aan jou om te schitteren op de piste! Zet op vrijdag 24 november vanaf 12u jouw eerste stappen op de piste onder begeleiding van Cycling Vlaanderen. Na een goede opwarming is het aan jou om die snelste rondetijd van de tabellen te rijden in een individuele tijdrit over 500m (2 ronden) ! Ben je bij de eerste 16, dan wacht jou de grote finale om 21u waarin je het opneemt tegen je concurrenten in een spannende scratchwedstrijd. Word jij de Meester van de Gentse wielerpiste Eddy Merckx op de Blaarmeersen?

- Aanmelding bij het onthaal van Sport.Vlaanderen aan de hoofdingang.

- Opwarming & initiatie voorzien.

- Stilstaande start. Vastgehouden door personeel Cycling Vlaanderen.

- 2 deelnemers nemen het op tegen elkaar op de piste. Eén deelnemer start aan de kant van de tribune. Andere deelnemer start aan de overkant. Idee achtervolging op de piste.

- Tijdopname door expert-commissarissen van Cycling Vlaanderen

SUCCES !

 

Meer info: https://eendaagse.vlaanderen/ en https://nieuwevlaamsemeesters.eu/

 

© Cycling Vlaanderen