Velofollies 2018

 
 
 
Toegevoegd door Robin op 22 december 2016

NIEUWS - Cycling.be digitaal In 2017 kunnen alle recreatieve leden iedere maand (en dus 12x per jaar) Cycling.be magazine digitaal lezen, op pc of op tablet.

In 2016 (overgangsjaar) konden de leden in de oneven maanden het magazine nog in de bus ontvangen. In 2017 is het aanbod uitsluitend digitaal. We streven er bij Cycling Vlaanderen naar om de papierconsumptie te beperken. Daarnaast biedt het digitale magazine tal van leuke extra’s die je niet terugvindt in het papieren nummer.

Wil je het magazine toch liever op papier lezen en elke maand in je bus krijgen? Dat kan en bovendien voor Cycling Vlaanderen-leden aan een supervoordelig tarief: 30€ voor het volledige jaar (verzending inbegrepen)!

Wil je van dit aanbod gebruik maken? Meld je dan hier aan: http://www.sport.be/cycling/nl/magazine/abonnement/index_wbvaanbod.html

Hoe lees je het magazine digitaal?

1. Je registreren op "Mijn Cycling Vlaanderen" (https://mijnwbv.dewielerbond.be/Registreer).

Nadat je je barcode hebt opgegeven die je op je vergunning terugvindt, wordt in de volgende stap het e-mailadres getoond waarnaar de bevestiging van de persoonlijke login zal worden verstuurd.

Kijk zeker na dat je e-mailadres correct is! Is dit niet het geval, meld dit dan eerst aan onze administratieve diensten (info@cycling.vlaanderen) die de wijziging van e-mailadres kunnen doorvoeren.

Geef ook een wachtwoord op en klik op “Registreer”. Er wordt nu een bevestigingsmail naar je mailadres gestuurd. Klik op de link in deze mail om je login te bevestigen. Jouw login is nu aangemaakt.

2. Dan ga je naar de ‘App store’ en zoek je naar de Cycling.be-app. Je kan de app nu downloaden en het magazine lezen na ingave van je barcodenummer en wachtwoord OF je blijft ingelogd en leest het magazine binnen “Mijn Cycling Vlaanderen” op pc.

© Cycling Vlaanderen