Velofollies 2018

 
 
 
OPGELET: deze website wordt niet meer bijgewerkt en zal binnenkort verdwijnen. Voortaan kan u terecht op www.cycling.vlaanderen
Toegevoegd door Robin op 29 december 2016

NIEUWS - Kleef, tag en ... WIN! In 2017 maak je bij Cycling Vlaanderen iedere maand kans op een prachtige prijs! Lees snel verder en doe mee! 

Ben jij even verliefd op onze typische Vlaamse parcoursen? Wil je jouw passie voor de fiets delen met duizenden andere wielerfanaten en kans maken op tal van mooie prijzen? Doe dan mee met de Cycling Vlaanderen “Kleef-tag-en-win” -actie!

Wat moet je doen?

1. Kleef een Cycling Vlaanderen-sticker op je fiets, helm, fietsendrager, … M.a.w: op al het mogelijke fietsmateriaal

2. Neem een foto van jouw unieke fietsmoment in een typisch Vlaams landschap en zorg dat de sticker duidelijk zichtbaar is

3. Deel je foto online via Facebook of Twitter en gebruik de hashtag #ThisIsCyclingVlaanderen

Maandelijks wordt de mooiste, meest originele of grappigste foto uitgeloot! (Enkel aangesloten leden kunnen prijzen winnen!)

Download hier het reglement

De actie gaat van start op 20 januari. Stickers kun je afhalen op het hoofdkantoor van Cycling Vlaanderen (Strandlaan 3, 9000 Gent). Woon je niet in de buurt? Dan sturen we je een vel op. Stuur even een mail met je adresgegevens naar info@cycling.vlaanderen.

Download hier het stickervel!

© Cycling Vlaanderen