Velofollies 2018

 
 
 
Toegevoegd door Robin op 2 januari 2017

NIEUWS - Nieuwe werkwijze dagvergunningen en facturatie Vanaf 1 januari 2017 is het voor de recreatieve clubs niet meer verplicht om een lijst met de dagvergunningen op te sturen.

Recreatieve clubs die aangesloten zijn bij Cycling Vlaanderen (en toertochten organiseren), zijn niet meer verplicht om een lijst met de dagvergunningen op te sturen. Je dient uiteraard nog steeds telkens dagvergunningen af te leveren aan personen die geen vergunning hebben.

Clubs die er voor kiezen om de lijst niet meer op te maken en door te sturen, vragen we om de strookjes van de dagvergunningen zorgvuldig te bewaren. Indien een aangifte van een ongeval binnenkomt bij Concordia (verzekeringsmakelaar Cycling Vlaanderen) zal gevraagd worden om een scan te nemen van het strookje van de persoon in kwestie en om de scan door te sturen.

Clubs die de lijst wel nog wensen op te sturen mogen dit doen naar mathieu.bruyneel@cycling.vlaanderen. Bij gebeurlijke ongevallen kijken wij de lijst voor je na. De strookjes dien je dan minder lang bij te houden.

We wijzigen ook de manier van factureren met betrekking tot de dagvergunningen. We rekenen automatisch 1,25 euro aan per dagvergunninghouder ongeacht het feit of je de lijst opstuurt of niet. Iedereen krijgt voortaan de korting van 0,75 euro per dagvergunning.

© Cycling Vlaanderen