Velofollies 2018

 
 
 
Toegevoegd door Robin op 4 januari 2017

GEZOCHT - Organisatoren Flanders Kids Tour Organiseert jouw club een tocht in 2017 en willen jullie het recreatieve jeugdwielrennen samen met ons uitbouwen? Lees dan zeker verder!

Vanaf 2017 trekt Cycling Vlaanderen ook in het recreatieve wielrennen de kaart van de jeugd. Meer kinderen laten kennis maken met de fantastische wielersport is een doelstelling voor de komende jaren. We doen dit onder meer door het Flanders Kids Tour initiatief verder uit te bouwen in samenwerking met de Vlaamse Wielerschool en door nog meer de fietstochten op de kalender van Cycling Vlaanderen te promoten bij de jeugd.

Met de Flanders Kids Tour willen we bij Cycling Vlaanderen de jeugd het fietsen laten ontdekken. Door een aanbod van kwalitatieve, recreatieve fietstochten kunnen kinderen van 6 tot 14 jaar ervaring opdoen op de weg of in het veld.

Wens je meer informatie te verkrijgen over de Flanders Kids Tour of wens je een Flanders Kids Tour te organiseren? Bekijk dan hier het draaiboek (20170104_FKT_Draaiboek_organisatoren.pdfen stuur al je mogelijke vragen of aanvragen naar mathieu.bruyneel@cycling.vlaanderen.

 

© Cycling Vlaanderen