Velofollies 2018

 
 
 
Toegevoegd door Robin op 13 januari 2017

NIEUWS - Esso Best of Belgium Cycle Tour 2017 Goed nieuws! Ook in 2017 kunnen leden van Cycling Vlaanderen deelnemen aan de Esso Best of Belgium Cycle Tour en kans maken op tal van mooie prijzen!

Na een zeer succesvolle editie 2016 gaan Esso, Belgian Cycling en Cycling Vlaanderen ook in 2017 in zee om alle leden van Cycling Vlaanderen een leuke fietscompetitie aan te bieden.

Met de Esso Best of Belgium Cycle Tour verzamel je punten door deel te nemen aan tochten die op de zomerkalender (25/02 - 01/10) van Cycling Vlaanderen staan. Zo maak je kans op prachtige prijzen! 

Hoe werkt het?

Fiets - verzamel punten - win! In de kalender van Cycling Vlaanderen staat steeds het aantal punten vermeld dat je kunt winnen. De kalender kun je raadplegen op de website via: http://recreatie.dewielerbond.be/Kalender.aspx

Prijzen

Het totale bedrag aan prijzen blijft hetzelfde als in 2016. Er kunnen echter nog veranderingen gebeuren in wat wordt aangeboden. In 2017 zul je ook kans kunnen maken op prijzen buiten het klassement. Meer info hierover volgt nog.

Meer info?

Je kunt alle info i.v.m. de Esso Best of Belgium Cycle Tour steeds nalezen op onze website: http://recreatie.dewielerbond.be/EssoBBCT

Esso, Belgian Cycling en Cycling Vlaanderen wensen alle deelnemers alvast veel succes!

© Cycling Vlaanderen