Velofollies 2018

 
 
 
OPGELET: deze website wordt niet meer bijgewerkt en zal binnenkort verdwijnen. Voortaan kan u terecht op www.cycling.vlaanderen
Toegevoegd door Robin op 9 maart 2017

NIEUWS - Win met EssoBBCT! Dit jaar maak je met de Esso Best of Belgium Cycle Tour maandelijks kans op een leuke prijs. Hoe je kan meedoen ontdek je hier!

Wat moet je doen?

Iedere maand plaatsen Cycling Vlaanderen en Belgian Cycling een opdracht op hun socialemediakanalen. Fiets een tocht van de Esso Best of Belgium Cycle Tour en voer de opdracht uit!

Winactie juli

Gebruik jij onze Cycling Vlaanderen-app al? Download hem snel, maak een printscreen/screenshot van jouw plaats in het EssoBBCT-klassement en deel hem op onze Facebookpagina! Je maakt kans op een gratis jaarabonnement op het magazine Cycling.be!

Winactie juni

Kijk snel op onze Facebookpagina: http://ow.ly/L1n530dAXDj

Winactie mei

Maak een foto met de clubleden bij het deelnemen aan de Esso BBCT

In mei maak je kans op een heuse clubprijs: armband clubkapitein, fluohesjes, binnenbanden, reparatiekit, ... Alles wat je als club nodig hebt om er op uit te trekken voor de wekelijkse fietstochten!

Winactie april

Maak een foto of filmpje van jezelf terwijl je Wijs Fietst (milieuvriendelijk, hoffelijk, met respect voor medeweggebruikers).

In april maak je kans op een helm van Lazer t.w.v. 200 euro!

Winactie maart

Maak in de maand maart een foto of filmpje van jezelf op een voor voorjaarsklassiekers typische plaats (bv. op een helling of kasseistrook uit de Ronde Van Vlaanderen) en deel dit met de hashtag #EssoBBCT op Facebook, Twitter en/of Instagram!

Deze maand maak je kans op een winterpakket van Bioracer met o.a. een muts, sokken, overschoenen, ... Ideaal om de laatste voorjaarskoude te trotseren! 

© Cycling Vlaanderen