Velofollies 2018

 
 
 
OPGELET: deze website wordt niet meer bijgewerkt en zal binnenkort verdwijnen. Voortaan kan u terecht op www.cycling.vlaanderen
Toegevoegd door Robin op 10 maart 2017

INFO - Cycling Vlaanderen fietsbijstand: zonder zorgen op pad! Pech onderweg? Niet te herstellen schade? Dan helpt de Cycling Vlaanderen fietsbijstand je terug op weg! En dat 7x per jaar!

(Nog) niet overtuigd? Enkele medefietsers doen hun verhaal. De fietsbijstand is inbegrepen in het recreatief lidmaatschap bij Cycling Vlaanderen.

Jan: “De reparatie van mijn lekke band is zeer kundig en correct uitgevoerd. Ik was een ervaring rijker en een gelukkig man. Ik had geen fietsenmaker meer nodig. Het is een geruststelling dat je zo vlot geholpen wordt!”

Eddy: “Ik was alleen onderweg in een klein dorpje in de buurt van Namen op ongeveer 50km van huis toen mijn ketting brak op een helling. Geen fietsenmaker in de buurt, dus belde ik de fietsbijstand. Na 20 minuten was er al iemand van VAB die de herstelling zeer snel uitvoerde. Door deze ervaring ben ik geruster onderweg omdat ik nu zeker weet dat ik altijd kan geholpen worden, waar ik ook ben.”

Marc: “Op 15 augustus, een feestdag, had ik een gescheurde binnen- en buitenband tijdens een fietstochtje met mijn vrouw. Dit kon niet onmiddellijk hersteld worden, waarna ik zonder extra kosten naar huis werd gebracht. Mijn lidgeld is alvast van dag 1 terugbetaald voor het jaar 2017!”

Dany: “De fietsbijstand hielp me terug op weg bij mijn derde lekke band. Je weet nooit in welke situatie je terecht komt en dan biedt de fietsbijstand zekerheid. Ik voel mij alleszins geruster als ik op pad ga.”

© Cycling Vlaanderen