Velofollies 2018

 
 
 

Voordelen voor clubs

Jarface clubkledij - Ontvang een mooie korting bij fietskledijproducent Jarface!
Ben je als club op zoek naar een mooie, stijlvolle en innovatieve outfit? Dan ben je bij Jarface aan het juiste adres!

Alle clubs aangesloten bij Cycling Vlaanderen krijgen een korting van maar liefst 12,5% op de aankoop van hun cluboutfit. Geef bij de bestelling je stamnummer door en de korting wordt toegekend.

Het aanbod strekt zich uit van kledij voor de beginnende fietser tot hoogtechnologische topkledij voor de echte profrenner. Ontdek het volledige aanbod - Peloton, Demarrage, Sprint, Victory - op de website van Jarface.

Wil je je creativiteit al even de vrije loop laten gaan? Dan kan je meteen aan de slag op de online Jarface configurator. Veel plezier met het ontwerpen van jouw droomoutfit!

Wil je liever de verschillende kwaliteiten eens zien? Dat kan! Vraag meteen een offerte aan via de site. Je zal snel beschikken over de juiste info en kan vrijblijvend een afspraak maken om de kledingcollectie te leren kennen.

Bij vragen, neem contact op met:
Cycling VlaanderenJarface
Mathieu BruyneelKen Menschaert
mathieu.bruyneel@cycling.vlaanderenken@jarface.cc
+32 (0)9 321 90 24+32 (0)483 40 44 76BORN-sportvoeding – Bestel producten met een korting van 50% op de brutoprijslijst!
Wil jij op je tocht heerlijke sportdrank en/of lekkere repen aanbieden? Bestel alles wat je maar wil aan de helft van de prijs bij BORN!

Alle organiserende clubs krijgen bij sportvoedingsproducent BORN een korting van 50% op de brutoprijslijst/bestelformulier.

Bij BORN vind je kwalitatief hoogwaardige producten die bij iedereen bijdragen tot de beste prestaties, topsporter of recreant. In het uitgebreide gamma vindt iedereen zijn favoriete producten en smaken. Neem hier alvast een kijkje (LINK).

Wie een bestelling wenst te plaatsen kan dit rechtstreeks doorgeven aan BORN. Klik hier voor het bestelformulier en mail het bestelformulier naar sales@born.eu


© Cycling Vlaanderen