West-Vlaanderens Mooiste

 
 
 INFO - Cursus initiator Herselt 17/08 - Algemeen    Op donderdag 7 september start in Herselt de cursus Algemeen gedeelte initiator en de Sporttechnische module Initiator Wielrennen.
OPGELET - Memorial Hedwig Debusschere op 19&20/08! 08/08 - Weg    De 11e memorial Hedwig Debusschere Classic vindt plaats in het weekend van 19 en 20 augustus, en niet op 12 en 13 augustus! 
INFO - Belgian Cycling Happening Merelbeke 17/07 - Weg    Staat het weekend van 22 tot 24 september al vast in jouw agenda? Kom naar de Belgian Cycling Happening te Merelbeke!
Word lid van
Cycling Vlaanderen!
Ontdek wat een lidmaatschap als fietsrecreant bij Cycling Vlaanderen voor jou kan betekenen. Meer dan je denkt, zul je merken...


Fiets wijs!
 
'Fiets wijs!' is een sensibiliseringscampagne die de actieve fietser wil aansporen om milieuvriendelijk, veilig en hoffelijk te fietsen.
Naar de FietsWijs-website
Naar Fietswijs-Facebook
Fietsen op de piste
van het VWEM
Wil je graag eens in de huid kruipen van een pistier? Dat kan perfect op de overdekte piste van het Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx in Gent.


INFO - Wielerscholen in Vlaanderen 04/08 - Algemeen    Ontdek onze selectie aan wielerscholen in Vlaanderen!
BORN After Work rides - Fiets mee met Cycling Vlaanderen! 01/08 - Algemeen    Ontspannen op de fiets na een drukke werkweek? Dat kan tijdens de BORN after-work rides! Fiets mee in Gent en Kortrijk op 8 en 29 september!
WIJZIGING - Cyclo Poeske Scherens 12/08 02/06 - Weg    De cyclotocht Poeske Scherens op 12 augustus te Heverlee is gewijzigd van startlocatie.
INFO - West-Vlaanderens Mooiste 13/07 - Weg    West-Vlaanderens Mooiste het mooiste fietsevent in West-Vlaanderen van 24 tot 27 augustus 2017!
NIEUWS - Gesloten omlopen/wielercircuit 19/07 - Algemeen    Gesloten omlopen, ze zijn sinds gisteren een ‘hot topic’. Graag brengen we jullie op de hoogte van ons idee en standpunt.
INFO - Een ongeval: wat nu? 13/07 - Algemeen    Heb je een ongeval, dan kan je dit het best zo snel mogelijk melden. Volg de volgende stappen:
15 punten voor de Esso Best of Belgium Cycle Tour! 13/07 - Weg    Kom naar de Belgian Cycling Happening te Merelbeke en verdien maar liefst 15 punten voor het EssoBBCT-klassement!

  Meer nieuws  

© Cycling Vlaanderen